Burn-out coach in Den Bosch

Hallo! Ik ben Shiela Kerssies en ik ben werkzaam als burn-out & stress coach in Den Bosch. Heb jij behoefte aan persoonlijk leiderschap en wil je zelf weer de regie over je leven voeren? Plan dan een gratis intakegesprek met mij in.

Gratis intakegesprek inplannen
Shiela Kerssies van Kerssies Coaching

Hoe ik jou kan helpen?

Als coach schep ik randvoorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Als coach kijken we samen naar overtuigingen en patronen die zijn ontstaan, vervolgens leggen we link naar het heden naar wat je zou willen veranderen. Door mijn jaren lange ervaring heb ik meerdere tools en methodieken eigen gemaakt die jouw ondersteunen.

Hoe mijn cliënten hun coaching hebben ervaren?

"De gesprekken hebben rust gebracht, fijn om in een dergelijke situatie iemand te hebben die naar je luistert. We hebben gesproken over patronen die voor onrust zorgen, die herken ik nu beter. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en ben sterker uit de situatie gekomen."

Monique

"Ik ervaar meer rust, zowel fysiek als mentaal. Ik maak nu bewust tijd om bij mezelf na te gaan waar ik sta en wat ik voel. Ook kijk ik kritischer dan voorheen naar waar mijn verantwoordelijkheden liggen en waar die van de ander. De ademhalingsoefening werkt nog steeds goed voor mij."

Kim

"Ik heb tools gekregen om in te kunnen zetten om te leren mijn emoties te accepteren en te delen met mensen wat er met me gebeurt als het niet goed gaat. Dit helpt mij met het loslaten van de situatie, waardoor ik minder last/ onrust ervaar."

Jasper