Hi! Ik ben Shiela Kerssies

HBO psychologie

In het eerste jaar van mijn studie ben ik gestart met HBO psychologieën, heb mijn propedeuse behaald en ben daarna doorgestroomd naar maatschappelijkwerk.

4 jaar ervaring als medisch maatschappelijk werker

Met veel plezier werk ik 2 dagen in de week als medisch maatschappelijkwerkster op de dialyse afdeling in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Een grote diversiteit aan mensen worden behandeld op deze afdeling, die ik ondersteun op psychosociaal vlak.

Gediplomeerd coach

In 2019 heb ik naast mijn HBO MMW studie een verdiepingsopleiding gedaan richting coaching. In 2021 heb ik ook nog een integrale opleiding gevolgd.

Hoe mijn cliënten hun coaching hebben ervaren?

"De gesprekken hebben rust gebracht, fijn om in een dergelijke situatie iemand te hebben die naar je luistert. We hebben gesproken over patronen die voor onrust zorgen, die herken ik nu beter. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en ben sterker uit de situatie gekomen."

Monique

"Ik ervaar meer rust, zowel fysiek als mentaal. Ik maak nu bewust tijd om bij mezelf na te gaan waar ik sta en wat ik voel. Ook kijk ik kritischer dan voorheen naar waar mijn verantwoordelijkheden liggen en waar die van de ander. De ademhalingsoefening werkt nog steeds goed voor mij."

Kim

"Ik heb tools gekregen om in te kunnen zetten om te leren mijn emoties te accepteren en te delen met mensen wat er met me gebeurt als het niet goed gaat. Dit helpt mij met het loslaten van de situatie, waardoor ik minder last/ onrust ervaar."

Jasper