Hoe ga ik te werk?

Mijn aanpak voor jouw burn-out en/of stress klachten

1. Beginnen met een intakegesprek

Voor beide partijen is het belangrijk verwachtingen af te stemmen en te kijken of er een klik/vertrouwen is in het komende traject. Daarnaast check ik natuurlijk samen met je of coaching passend is voor jouw situatie.

2. Het coachingstraject

Meestal zijn er 6 tot 8 coachsessies nodig, maar dat kunnen er (afhankelijk van je situatie) ook meer of minder zijn. Mocht ik merken dat je iets of iemand anders nodig hebt, (bijv. een psycholoog of een andere professional) dan zal ik je doorverwijzen. Dit kan voor het traject begint, maar ook wanneer het traject al gestart is.

3. Afronding

Tijdens de afronding checken we of je doelen zijn behaald en of je bewust en bekwaam bent in het omgaan met stress, zodat je niet weer terugvalt in een burn-out.

Hoe mijn cliënten hun coaching hebben ervaren?

"De gesprekken hebben rust gebracht, fijn om in een dergelijke situatie iemand te hebben die naar je luistert. We hebben gesproken over patronen die voor onrust zorgen, die herken ik nu beter. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en ben sterker uit de situatie gekomen."

Monique

"Ik ervaar meer rust, zowel fysiek als mentaal. Ik maak nu bewust tijd om bij mezelf na te gaan waar ik sta en wat ik voel. Ook kijk ik kritischer dan voorheen naar waar mijn verantwoordelijkheden liggen en waar die van de ander. De ademhalingsoefening werkt nog steeds goed voor mij."

Kim

"Ik heb tools gekregen om in te kunnen zetten om te leren mijn emoties te accepteren en te delen met mensen wat er met me gebeurt als het niet goed gaat. Dit helpt mij met het loslaten van de situatie, waardoor ik minder last/ onrust ervaar."

Jasper